Norsk Mekling
Mekler

Janine Müller

Janine Müller

Janine er mekler for Konfliktrådet siden sommer 2023.

I hennes firma Sense & Elegance AS jobber hun helhetlig med mennesker, forhold og deres omgivelser. Janine gir inspirasjon og formidler kunnskap om berikende relasjoner mellom mennesker, som inkluderer kommunikasjon og konflikthåndtering. Janine analysere, om byer, arkitektur og rom er konflikt - og stressfremmende eller preventiv for et vel fungerende samliv. 

Janine fasiliterer offentlige dialoger om samfunnsrelevante tema. Hun bidra også til i partisiperingsprosesser for by- og stedutvikling.

Utenfor Norge tilbyr Janine relasjonsmekling for alle som ønsker å løse en konflikt mellom individer eller grupper med interesse å skape en forandring i sine forhold og den nåværende situasjon.

Janine er Dipl.-Ing. som tilsvarer en master i arkitektur fra Teknisk Universitet i Dresden (Tyskland), en spesielutdanning i arkitektur-psykologi fra IWAP i Vienna og avslutter sin Master i mekling og konfliktmanagement med fordypning i psykologi, familiemekling og fredsmekli fra Europa Universitet Viadrina Frankfurt Oder (Tyskland) innen 2023. I tillegg har hun gjennomført kurs i konfliktdialoger og fasilitering av folkesdialoger på Nansen Fredssenter.

Fagområder

Kontakt