Norsk Meklingssenter
Mekler

Janine Müller

Janine Müller

Janine tilbyr relasjonsmekling for alle som ønsker å løse en konflikt mellom individer eller grupper som ønsker å skape en forandring i sine forhold. Det kan være par, familier, venner, nabo, kollega mm.

Kommunikasjonssvikt, hendelser, misforståelser, motsetninger, forskjellige synspunkt om viktige tema over lengre tid kan føre til (høy)emosjonelle konflikter og forhold som blir en belastning. Som mekler er Janine opptatt av å tilrettelegge for en kommunikasjonsprosess, som fører til klarhet av partenes interesser og deres vei til kreative løsninger.

I hennes rådgiverbedrift Sense & Elegance AS jobber hun som mekler, dialog-fasilitator og rådgiver innen konflikthåndering og arkitektur-psykologi. Hun har en helhetlig tilnærmelser til konflikter med fokus på menneske som individ, forhold og deres omgivelser. Hun analyserer, om byer, arkitektur og rom er konflikt - og stressfremmende eller preventiv for et vel fungerende samliv.

I sommer 2023 starter hun som mekler i konfliktrådet i Ulsteinvik området.

Janine er Dipl.-Ing. som tilsvarer en master i arkitektur fra Teknisk Universitet i Dresden (Tyskland), en spesielutdanning i arkitektur-psykologi fra IWAP i Vienna og avslutter sin Master i mekling og konfliktmanagement med fordypning i psykologi, familiemekling og fredsmekling fra Europa Universitet Viadrina Frankfurt Oder (Tyskland) innen 2023. I tillegg har hun gjennomført kurs i konfliktdialoger og fasilitering av folkesdialoger på Nansen Fredssenter.

Fagområder

Kontakt

Send en melding til Janine Müller