Norsk Meklingssenter

Nytt seminar om PRIME!

Seminaret om Prosjektintegrert Mekling i fjor høst ble svært godt mottatt. Nytt og oppdatert seminar holdes i Drammen 4. - 5. mai. Meld deg på!

Publisert: 26. februar 2023

Kurset passer for alle som er opptatt av og jobber med utenrettslig konflikthåndtering. PRIME har gjennom 30 store anleggsprosjekter demonstrert nytten av dette konseptet. Nye Veier har ikke hatt én rettssak hittil som følge av PRIME. For deg som ønsker å delta i PRIME eller arbeider i prosjekt hvor PRIME er aktuelt, er dette kurset et «must».

Innlederne er de mest erfarne fra PRIME - Knut Kaasen, Harald Kobbe, Herman Bruserud, Arne Engesæth m.fl. Kurset er lagt opp som en praktisk dialog med deltakerne og er et samarbeid mellom NITO og Norsk Meklingssenter.

Les mer om kurset og meld deg på her:


https://www.nito.no/kurs-og-arrangementer/ingenior--og-teknologifag/prime---prosjekt-integrert-mekling/